Post by listworldureda on Mar 7, 2022 12:00:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jurassic World™: The Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jurassic World™: The Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод більше примогем ▞▞▞
▞▞▞ Jurassic World™: The Game 2022 version ▞▞▞
Я дуже люблю гру. Але причину, чому я поставив йому 2 зірки, є збої. Зараз я навіть не можу грати в неї, тому що вона мені не дозволяє. Він просто показує порожній фон екрана завантаження.
Чому не має української мови?( Але гра цікава
Здебільшого гра хороша, за винятком аварійного завершення кожного разу, коли я обертаю призове колесо чи будь-які інші подібні речі
Зробіть плиз українською мовою. Гарна гра! Зробіть будь ласка українську мову! А так гра хороша.
Обновів я вже гру а вона не запускається
Нам потрібен вхід за допомогою google замість facebook у моєму старому обліковому записі я мав 76% до рівня 50, у мене було понад 10 легендарних, я знаю цю причину досягнень, і я маю другий рівень, тому, очевидно, я все ще ввійшов у свій обліковий запис, але він не дасть мені доступу це, якщо я не пройшов через Facebook і не прив’язав його до облікового запису Facebook. Я сьогодні просто в депресії, я зробив розрахунки для свого старого облікового запису, я дізнався, що він коштує приблизно 2 тисячі доларів, і я все ще не можу увійти
Jurassic World™: The Game Simulācijas spēles jaf
Приємна гра, але, на жаль, з деякими суттєвими проблемами. У мене постійно виникають проблеми, коли я запускаю лабораторію інкубації або створення, і коли я повертаюся до неї, цього ніколи не відбувалося... Це дійсно дратує, коли ти повертаєшся через день і помічаєш, що немає прогресу, тому я втратив дні часу! Ціни на покупки теж завищені. Хто насправді платить 60 фунтів стерлінгів за упаковку? Я б скоріше заплатив, якби це було розумніше.
Він має хорошу графіку. Мені це дуже подобається, і ти, я люблю динозаврів, я дивився кожен сезон динозаврів у всьому світі, але саме тому я поставив тобі п’ять зірок
Дуже важко отримати їжу та гроші, і потрібні години й години, щоб отримати одного динозавра. Іноді навіть потрібні дні, щоб злитися та отримати гібрид, дякую за відповідь. А також в одному з пакетів написано щось про 40-й рівень, але коли я його отримав, нічого не було 40-го рівня, я не знаю, чи неправильно я це прочитав.
У мене не хватає крисалів
Гра класу но вмене не запускати гру будь ласка виправте
Оптимізація погана але гра класна розвиває стратегію та розум!
Зробіть українську або російську мову
Гра постійно зависала під час перегляду реклами, щоб просуватися в грі безкоштовно. Це призводить до того, що ви не отримуєте пакети для перегляду реклами. Зв'язався з розробниками, нічого не почувши, тому залишив мій огляд.
Ви могли б також назвати цю гру симулятором збою, тому що вона так часто вилітає, що я ледве можу навіть грати в гру, вона так сильно вилітає, що в основному все, що ви робите, незалежно від того, що ви робите, все одно виходить з ладу, незалежно від того, чи перебуваєте ви в битви або якщо ви намагаєтеся щось помістити, він все одно впаде
Загалом дуже хороша гра, але я спробував її відкрити, але вона не працює, вона показує мені чорний екран, я чекав годину і все ще не працює, будь ласка, Людя, виправте це
Jurassic World™: The Game Simulation xiw
Jurassic World™: ザ·ゲーム シミュレーション iabl
Новий босс!!! omega 09 дуже круто! нові динозаври!!!
Я закачав гру і не зміг її завантажити!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ҐІВНО!!!!!! ¡!! ¡!!! ¡!!! ¡!!! ¡!!!!!! ¡! ¡¡!!!!!!!!! ¡!!!!! ¡!!!! ¡!!!!!!!!! ¡!!!!!!!! ¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ¡!!! ¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! УЖАС НЕ КАЧАЙТЕ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡!
Гаразд, ось у чому справа: чому потрібно принаймні 7 страшенних днів, щоб легендарний вилупився, і яка спеціальна подія VIA для динозаврів? Легендарам також потрібно дуже багато часу, щоб охолонути
Дійсно весела гра, і вона про динозаврів і відбувається у Світі Юрського періоду.
Мені подобається гра, вона весела, але у мене є проблема, гра продовжує зависати, вона сильно затримується, і гра не працює належним чином
Дуже поганий сервер і завантаження екрана зависає, і гра автоматично закривається і не покращується.☹☹☹☹☹. Але це моя улюблена гра.
Гра цікава, але може швидко надоїсти
Disney Frozen Free Fall Games Başsındırma vojl
Мені дуже сподобалася ця гра, але я видалив її, а тепер намагаюся повернутися до нормального режиму, вона завжди виходить з ладу, щойно я завантажую і відсилає мене назад до магазину або додому, Людя, якщо можете, виправте це та дайте відповідь: дякую
фра вменна .удул.цл лл в ТЕОДОР1Фллп.сд ш2щвтцьіл воіофоіууо нмл ГРІШІМлозуз0ї.
Коли телефон перейшов цю гру, видалили, а коли я її знову скачав, вона просто вилетає. Исправти ето, пожалуйста. 😔
Це дійсно весела гра, я втратив години, граючи в цю гру, і я не шкодую про це, особливо як шанувальник JW і JP. Єдина проблема, яку я маю з цією грою, це PVP Arena. Я пам’ятаю, як свого часу я воював із реальними гравцями, які ввійшли у свій обліковий запис у Facebook, і ви могли бачити, з ким ви воювали, але тепер ви граєте проти ботів, і всі ці виклики більше не здаються веселими. Чи є спосіб повернути справжніх гравців, щоб у нас була реальна конкуренція? 🤔
Ця гра не заслуговує на 5 зірок, краще послухайте зараз, мені подобається ця гра, але там написано, що зв’язок втратив час, коли я збираюся перемогти противника. Він показує, що таймер суперників закінчується, коли настає його черга, і після того, як таймер закінчиться, з’єднання втрачено, НІ НАГОРОДИ, НІ НІЧОГО. Коли я повертаюся в гру, я не в матчі. Я дивлюся на своїх динозаврів, які вони там використовували, і на їх час відновлення, що відбувається. Будь ласка, виправте це, я не знаю, чи це сервери чи що, але, будь ласка, виправте це, мені подобається гра?
подобається, як ви постійно оновлюєте його та постійно додаєте нових гібридів і босів + скорпійний Рекс був чудовою ідеєю
Це найкраща гра, в яку я коли-небудь грав! Єдине покращення полягає в тому, що подарунків має бути більше.
Здається, це вже не працює. Вона просто закривається сама. Пам’ятаю, ця гра була веселою. Дуже шкода, що вони зробили це неграбельним.
Хороший ігровий процес, кілька збоїв, але всі програми є. Динозаври виглядають приголомшливо!
Коли я зохожу в гру я постійно маю давати 911 пам’яті постяно
Занадто багато аварій, і дуже важко піднятися на рівень. І битви стають надзвичайно важкими за найменші призи, але це весело закінчиться
да взагалі не запускаеться, планшет acer icona A1
Це дуже хороша гра, але я так багато разів був відключений від гри через поганий Інтернет, ймовірно, але я мав більші ігри на цьому телефоні без проблем, але кожен раз, коли я починаю грати, і це не згадує проблему з не підключенням на сервер, і найбільше, що я грав у гру без збоїв, становить приблизно 30 хвилин
Я люблю цю гру. Але я сумую за Jurrasic Park Builder. І я ніде не можу знайти, будь ласка, поверніть.
Сама гра хороша тільки те, що все на англійській мові.Я хочу це виправити бо багато людей не знають англійської.Думаю ви це виправите.